Victor Berard Chateauneuf Du Pape

Victor Berard Chateauneuf Du Pape

29,95 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Victor Berard Chateauneuf Du Pape
Merk
Wijnhuis
Victor Berard
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891467
Frankrijk - Rhône
Carignan Cinsault Grenache Noir Mourvèdre Syrah
Alcoholpercentage: 15,0%
Fruitig
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Châteauneuf-du-Pape is een appellatie uit de Rhône vallei. De wijnen uit dit gebied hebben een onberispelijke reputatie. De naam Châteauneuf-du-Pape komt van een beroemd Frans wijndorp gelegen aan de oever van de Rhône. De naam Châteauneuf-du-Pape komt voort uit een eeuwenoud kasteel waar vroeger de Paus van Avignon verbleef. De wijnboeren uit dit gebied mogen hun wijnen samenstellen uit maar liefst 13 toegestane druivensoorten. De wijnen zijn zeer krachtig en geconcentreerd met een uitbundige kruidigheid en verleidelijk fruit. De Châteauneuf-du-Pape is kruidig en complex en kan jaren bewaard worden. In het verleden was het nodig om jaren te wachten voor de wijnen goed drinkbaar waren. Tegenwoordig kan hij al na een jaar of drie op dronk zijn.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag