Vino De Valencia V-Rose

Vino De Valencia V-Rose

7,95 per stuk
Actie loopt tot en met 30-12-2023
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vino De Valencia V-Rose
Merk
Wijnhuis
Vino De Valencia
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880478
Spanje
Bobal Merlot
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
The V-Rosé is een rosé met een prachtig licht zalmroze kleur en wordt gemaakt in een Bodega waar wijnen worden geproduceerd onder de D.O. Valencia. Het unieke karakter van deze rosé is te danken aan het microklimaat met mediterrane invloeden. De rosé is zuiver van geur met aroma's van fris rood fruit en bloemen. Deze is intens van smaak met daarin een balans van rood fruit met frisse zuren en een subtiele zoetheid. De afdronk is lang met aangename zuren en rijp fruit. The V-rosé is een zeer toegankelijke rosé die u op elk moment kan drinken. De rosé kan worden geschonken als aperitief maar past ook ontzettend goed bij paella, zeevruchten, zachte kazen, gegrilde groenten en Spaanse ham. Drink deze heerlijke rosé vooral samen met uw vrienden en familie om de mooie momenten in het leven te vieren en om prachtige herinneringen te maken. De fles van the V-Rosé is voorzien van een etiket met daarop de V van Valencia welke is afgebeeld in de vorm van een vleermuis. Historisch gezien is de vleesmuis de beschermer van de rijstvelden in Valencia en Spanje. Voor Valencianen staat rijst gelijk aan paella en zodoende symboliseert de vleermuis geluk en voorspoed. Deze heerlijke rosé in zijn opvallende fles staat garant voor een totale ervaring.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag