Zorzal Gran Reserva Pinot Noir Argentinie

Zorzal Gran Reserva Pinot Noir Argentinie

11,49 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Zorzal Gran Reserva Pinot Noir Argentinie
Merk
Wijnhuis
Zorzal
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890740
Argentinië - Mendoza
Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,5%
Fruitig
Soepel
Levendig
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Zorzal Wines is een toonaangevend wijnbedrijf gevestigd in Argentinië, dat bekend staat om zijn voortreffelijke wijnen en uitzonderlijke wijnbouwtradities. Wat Zorzal Wines onderscheidt, is hun toewijding aan duurzame wijnbouwpraktijken en respect voor het milieu. Het bedrijf omarmt biologische landbouwmethoden en streeft ernaar om de biodiversiteit te behouden en het ecosysteem te beschermen waarin hun wijngaarden floreren. Dit resulteert niet alleen in smaakvolle en hoogwaardige wijnen, maar het toont ook hun inzet om een positieve impact te hebben op de omgeving. De Pinot noir Gran Reserve van dit huis is een bijzondere wijn. Meestal is het in Argentinië namelijk te heet voor de productie van deze fragiele druif. Met zijn lichte schil doet hij het uitstekend in koele klimaten zoals dat van Gualtallary, de Grand Cru van Mendoza. De druiven staan aangeplant op een steile helling op 1300 meter hoogte met een kalkrijke bodem. Je proeft rood fruit, mineraliteit, kruiden en vuursteen. Elegant en zijdezacht met een lange afdronk.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag