Arthur Metz Riesling Grand Cru Engelberg 2018

Arthur Metz Riesling Grand Cru Engelberg 2018

12,38 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Arthur Metz Riesling Grand Cru Engelberg 2018
Merk
Wijnhuis
Arthur Metz
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0870255
Frankrijk - Elzas
Riesling
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Levendig
Droog
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Arthur Metz Riesling Grand Cru Engelberg is een opmerkelijke wijn die de uitstekende reputatie van het wijnhuis weerspiegelt. Deze wijn is afkomstig van de prestigieuze Engelberg-wijngaard in de Elzas, Frankrijk, die bekend staat om zijn unieke terroir en optimale omstandigheden voor de teelt van Riesling-druiven. Het wijnhuis Arthur Metz staat synoniem voor vakmanschap en traditie, en deze Riesling is geen uitzondering. Het oogstjaar 2018 wordt algemeen beschouwd als een uitstekend jaar voor de Elzas. Deze wijn belichaamt perfect de karakteristieke eigenschappen van zowel het druivenras als het terroir met zijn aroma's van bloesem, mineralen, wit fruit en een klein vleugje brioche.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag