Bernardus Chardonnay Californie

Bernardus Chardonnay Californie

24,87 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bernardus Chardonnay Californie
Merk
Wijnhuis
Bernardus
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0883365
Amerika - Californië
Chardonnay
Alcoholpercentage: 14,0%
Fris
Elegant
Rond
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
Bernardus Winery heeft zijn wijngaarden in de Carmel Vallei waar de druiven rustig groeien in het koele zeeklimaat van Monterey Bay. Bernardus Chardonnay is gemaakt van 100% Chardonnay druiven. De druiven worden met de hand geoogst en vervolgens voorzichtig geperst. 90% van de Chardonnay wordt gefermenteerd op Franse eikenvaten, waarvan 33% nieuw eiken. De resterende 10% wordt gefermenteerd op roestvrijstalen vaten. Deze Chardonnay is een romige wijn met een lange en krachtige afdronk. De wijn smaakt naar exotisch fruit met vanille door de rijping op eikenhout. Goed te combineren bij gegrilde vis, gevogelte en bij wit vlees.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag