Chateau Du Tertre Blanc

Chateau Du Tertre Blanc

28,52 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau Du Tertre Blanc
Merk
Wijnhuis
Chateau Du Tertre
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0800129
Frankrijk - Bordeaux
Chardonnay Sauvignon Blanc Viognier Gros Manseng
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Rond
Levendig
Droog
Kruidig
Productomschrijving Wijnomschrijving
Chateau du Tertre is een landgoed in Margaux dat als zo'n 1000 jaar bestaat. Het omvat 52 hectare aan wijngaarden die in 1855 opgenomen werden in de Grand Cru Classé classificatie. Het bracht het Château wereldwijde bekendheid. Château du Tertre is sinds maart 2021 in handen gekomen van de familie Helfrich uit Elzas, nadat het 24 jaar in bezit is geweest van Eric Albeda Jelgersma, voormalig CEO van de Laurus Groep. Deze Château du Tertre Blanc is gemaakt van een blend van Gros Manseng Chardonnay Viognier Sauvignon blanc. Daarom is het een Vin de France, maar niet minder lekker! Sappig, vol en zacht. Mango, witte perzik, beetje peper en mooie zuren.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag