Bodegas Lan Gran Dominio Rioja Reserva

Bodegas Lan Gran Dominio Rioja Reserva

8,54 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bodegas Lan Gran Dominio Rioja Reserva
Merk
Wijnhuis
Bodegas Lan
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840373
Spanje - Rioja
Garnacha Tempranillo Mazuelo
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Krachtig
Elegant
Rond
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
Wijn produceren in Bodegas LAN volgt een principe: extreem respect voor onze druiven, met behoud van de kenmerkende eigenschappen van de wijngaard in elk stadium van de vergisting en veroudering, zowel in het vat als in de fles. Bodegas LAN werd opgericht in 1972 en is nu een van de meest dynamische, modernste en succesvolste Bodegas van de gehele Rioja. De Reserva wordt gemaakt van hoofdzakelijk Tempranillo, aangevuld met een klein beetje Garnacha en Mazuelo. De wijn rijpt 6 maanden op Amerikaans, 6 maanden op Frans eiken en vervolgens nog 18 maanden op fles, voordat de wijn verkocht wordt. De wijn heeft een diepe granaat rode kleur. In de neus aroma's van rood fruit samen met tonen van vanille en specerijen. In de mond is het een volle wijn, vlezig en met veel structuur. Deze Reserva gaat perfect samen met stoofschotels, kruidige gerechten, wildgerechten, groente en oude kazen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag