Diez Siglos Ribera Del Duero Crianza

Diez Siglos Ribera Del Duero Crianza

11,37 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Diez Siglos Ribera Del Duero Crianza
Merk
Wijnhuis
Diez Siglos
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880791
Spanje - Ribera del Duero
Tempranillo
Alcoholpercentage: 14,0%
Krachtig
Rond
Vol
Rijk
Houtgelagerd
Duurzaam
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Diez Siglos staat bekend om zijn waanzinnige Verdejos uit de Rueda. Daar stopt de interesse van wijnmaken voor dit huis echter niet. In 2017 hebben zij de sprong gemaakt om een rode wijn (crianza) te produceren uit één van de belangrijkste gebienden in Spanje, Ribera del Duero. Voor deze wijn worden de druiven zeer zorgvuldig geselecteerd en is er ook een erg kleine productie. Wat bijzonder aan deze Crianza is dat de wijn eerst 12 maanden op Amerikaans eiken rijpt en vervolgens nog 24 maanden op Frans eiken. Hierna mag de wijn nog een jaar in de fles tot rust komen alvorens deze op de markt komt. Deze rode wijn is ongekend met veel structuur en complexiteit. Rode bosvruchten, kersen, leer, tabak. Deze wijn heeft het allemaal. Echt een parel uit Spanje!
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag