Castel Mimi Governors Blend

Castel Mimi Governors Blend

28,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Castel Mimi Governors Blend
Merk
Wijnhuis
Castel Mimi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0892118
Moldavië
Cabernet Sauvignon Saperavi Feteasca Neagra
Alcoholpercentage: 15,0%
Krachtig
Levendig
Vol
Intens
Rijk
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al jaren wordt Castel Mimi gezien als beste wijnhuis van Moldavië. Het staat zelfs in de top 15 mooiste wijnhuizen ter wereld. Het wijnhuis is opgericht door Constantin Mimi, de laatste gouverneur van Bessarabia en één van de vooraanstaandste wijnmakers en politica van de 20ste eeuw. De Governor serie is een primium wijn serie die als eerbetoon en herinnering geld voor de oprichter van Castel Mimi; Governor Constantin Mimi. Wijnen van het hoogste segment met een ongekende kwaliteit zijn het resultaat van expertise en vakmanschap. the Governor's Blend Een blend die het beste van de drie meest representatieve variëteiten die Castel Mimi in 2018 produceerde naar voren brengt: Cabernet Sauvignon biedt een enorm rijpingspotentieel, Feteasca Neagra, een van de oudste lokale rassen, voegt een noot van traditionalisme toe, terwijl Saperavi onberispelijke nuances van kruiden brengt. De proever wordt verrukt door fijne aroma's van pruimen en saffraan. Complexe smaak met hints van bosbessen en zwarte moerbeien. Rijke afdronk met specerijen, koffie en donkere chocolade, die gedeeltelijk afkomstig zijn van de aandachtige rijping in Franse barriques in beperkte oplage. Dit is echt een uitstekende wijn die zowel nu als in de komende jaren kan worden genoten.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag