Chartron & Trebuchet Puligny Montrachet

Chartron & Trebuchet Puligny Montrachet

60,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Chartron & Trebuchet Puligny Montrachet
Merk
Wijnhuis
Chartron & Trebuchet
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891532
Frankrijk - Bourgogne
Chardonnay
Alcoholpercentage: 14,0%
Elegant
Droog
Vol
Rijk
Houtgelagerd
Kruidig
Productomschrijving Wijnomschrijving
Chartron et Trébuchet is van oudsher gevestigd in de Gouden Driehoek in de Côte de Beaune: de dorpen Meursault, Puligny-Montrachet en Chassagne-Montrachet vormen een onafscheidelijk trio voor alle wijnkenners. De wijnmakers oogsten hier handmatig. De alcoholische gisting wordt uitgevoerd in eikenhouten vaten, waarvan 40% is nieuw is. Daarna rijpt de wijn nog 18 maanden in die eikenhouten vaten op zijn lies om zo meer complexiteit te verkrijgen. Dit resulteert in een mineralige, bloemige wijn met tonen van vuursteen, meidoorn, boter, honing en hazelnoten. Drink deze wijn in combinatie met een mooi stuk kalfsvlees, geroosterde baars of bij camambert.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag