Chateau Bastor Lamontagne Dry White Oak Aged

Chateau Bastor Lamontagne Dry White Oak Aged

12,89 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau Bastor Lamontagne Dry White Oak Aged
Merk
Wijnhuis
Chateau
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891251
Frankrijk - Bordeaux
Sauvignon Blanc Semillon
Alcoholpercentage: 14,0%
Elegant
Levendig
Droog
Vol
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Château Bastor Manotagné Confidence is een schitterende droge witte wijn die zijn oorsprong vindt in het prachtige gebied van Sauternes, in de Bordeaux-regio van Frankrijk. Deze wijn is vernoemd naar het prestigieuze Château Bastor Manotagné, dat bekend staat om zijn voortreffelijke wijnen en lange geschiedenis van wijnproductie. De wijn wordt voornamelijk gemaakt van Semillon, aangevuld met Sauvignon Blanc. De Confidence wordt 15 maanden gerijpt in eikenhouten vaten, waarvan 30% nieuw eikenhout, dit geeft de wijn zijn volle en rijke textuur zonder te veel houtsmaken af te geven. Deze wijn heeft rijke tonen van vanille, boter en gekonfijt fruit. De Sauvignon Blanc in deze blend geeft de wijn zijn verfrissende citrustonen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag