Dom. D-L Villaudiere Sancerre Blanc

Dom. D-L Villaudiere Sancerre Blanc

16,67 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Dom. D-L Villaudiere Sancerre Blanc
Merk
Wijnhuis
Dom. D-L Villaudiere
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0851007
Frankrijk - Loire
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 14,0%
Fris
Licht
Levendig
Droog
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domaine de la Villaudiere behoort tot het familiebedrijf van jean-Marie Reverdy et Fils en is gelegen in Verdigny, vlakbij de beroemde heuvel van Sancerre met zijn kalkrijke gronden vlakbij de rivier de Loire. Al generaties lang cultiveert de familie deze wijngaard van 15 hectare die nu wordt gerund door Jean-Marie Reverdy, zijn vrouw Catherine en zijn oudste zoon Guillaume. Hun jongste zoon, Baptiste, zal ook bij het bedrijf komen als hij klaar is met zijn opleiding. De familiefilosofie van Reverdy is er een van respect voor de wijngaard, geduld en het behouden van de traditie van hun voorouders door traditie te combineren met moderniteit. In tegenstelling tot sommige firma's die wijnen van andere lokale benamingen produceren, specialiseert Reverdy zich alleen in Sancerre en produceert alle drie de soorten: rood, wit en rosé. Deze wijn heeft een heldere, lichtgele kleur met gouden accenten. De expressieve neus combineert bloemige geuren met witte perziken en exotisch fruit zoals ananas en passievrucht. Harmonisch in de mond met een open aanval waarin frisheid, mineraliteit de complexiteit benadrukt. Deze wijn past perfect bij aperitief met lekkere hapjes, schaaldieren schotel of met een gevogelte gerecht. Indien mogelijk open deze wijn een half uurtje voor te serveren!
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag