Du Toitskloof Old Vine Sauvignon Blanc

Du Toitskloof Old Vine Sauvignon Blanc

13,48 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Du Toitskloof Old Vine Sauvignon Blanc
Merk
Wijnhuis
Du Toitskloof
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891714
Zuid-Afrika - Breede River Valley
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 13,5%
Elegant
Levendig
Droog
Subtiel
Rijk
Duurzaam
Diervriendelijk
Boervriendelijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Iconische momenten vinden plaats rond tafels. De afgelopen decennia heeft Du Toitskloof een grote plaats verworven en genoten aan de Zuid-Afrikaanse tafels. Du Toitskloof Wines haalt het merendeel van hun druiven voor hun assortiment uit de Breedekloof-vallei, allemaal binnen een straal van 10 km rond de kelder. Dit zorgt ervoor dat alle druiven vergelijkbare grondsoorten en microklimaten delen. Blok nr.20 (ook wel 'Oupa' genoemd) levert spectaculaire druiven op met frisse aroma's van citrus, kruiden en Kaapse kruisbessen. De wijnstokken zijn hier al in 1985 aangeplant, hierdoor kan je van de druiven van deze stokken een prachtige 'old vine' wijn maken. Hoe ouder de wijnstok, hoe geconcentreerder de druiven en hoe complexer de uiteindelijke wijn. Deze Old Vine Sauvignon Blanc heeft tropische fruittonen zoals kiwi en guave. Deze zijn goed in balans met subtiele houtnuances die blijven opgaan in de intense complexiteit van de wijn na 100 dagen op de droesem te hebben gelegen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag