Bernardus Sauvignon Blanc Californie

Bernardus Sauvignon Blanc Californie

20,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bernardus Sauvignon Blanc Californie
Merk
Wijnhuis
Bernardus
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0883381
Amerika - Californië
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 12,7%
Fris
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Bernardus Sauvignon Blanc, heeft een licht gele kleur met aroma's van citrusfruit, kruisbessen en enkele groene tonen vers gemaaid gras. Deze wijn heeft smaken van grapefruit, kruisbessen, citrus- en tropisch fruit met wat grassige tonen. Prachtige klassewijn van topniveau! Bernardus Sauvignon Blanc wordt gemaakt door de Nederlander Ben Pon in Californie. Het doel van zijn Bernardus Winery is om wijnen te produceren die de grootste Bordeaux en Grand Cru's evenaren. De wijngaarden in de Carmel Valley zijn zorgvuldig beplant met diverse druivensoorten, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot en Sauvignon Blanc. Het koelere klimaat van Monterey Bay wordt gebruikt voor de Chardonnay en Sauvignon Blanc.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag