Chateau Valoussiere Audacieux Blanc

Chateau Valoussiere Audacieux Blanc

9,64 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau Valoussiere Audacieux Blanc
Merk
Wijnhuis
Chateau Valoussiere
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840406
Frankrijk - Languedoc
Marsanne Roussanne Vermentino
Alcoholpercentage: 12,0%
Elegant
Droog
Vol
Zacht
Duurzaam
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
De familie van Chateau Valoussiere wordt altijd beschreven als zeer gedurfd (Audacieux in het Frans), in de zin dat ze veel nieuwigheden en nieuwe ideeën hebben gebracht in de wijnindustrie van de Languedoc. De schapen staan op het etiket omdat het landgoed waar het Chateau op staat, van oudsher was gewijd aan het fokken van schapen. De schapen zijn nooit helemaal verdwenen, die staan nog altijd tussen de wijnranken te grazen. De druiven voor deze wijn worden in de nacht geplukt om de frisheid te behouden. Het is een blend van 70% Roussanne, 20% Vermentino en 10% Marsanne. De wijn heeft 6 maanden in frans eikenhout gerijpt waarvan 25% nieuw is.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag