Clos Beauregard Pomerol

Clos Beauregard Pomerol

33,49 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Clos Beauregard Pomerol
Merk
Wijnhuis
Clos Beauregard
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891243
Frankrijk - Bordeaux
Cabernet Franc Cabernet Sauvignon Merlot
Alcoholpercentage: 15,0%
Fruitig
Krachtig
Elegant
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze minicru van 6ha behoorde ooit toe aan Ch. Beauregard, tot hij afgesplitst werd in 1930. Actueel is het eigendom van de familie Helfrich (Les Grands Chais de France). Het gaat om klei-zandterroirs, gelegen aan de voet van Ch. Beauregard. Deze cru heeft wijnstokken van 40 jaar oud, wat de intensiteit van de wijn verklaart. Deze wijngaard wordt met de grootste precisie (zoals bij de Grand Crus) onderhouden. Er is ontblading, oogst met de hand op het perfecte moment en vinificatie volgens de regels van de kunst. De wijn heeft een heel mooie structuur met heel veel fruit. De neus is elegant en complex met geuren van rijp zwart fruit en een houtachtige toets. In de mond is de wijn vol en zacht door de rijpe en fijne tannine. In de smaak rijp donker fruit, iets kruidig en een hint van hout en vanille.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag