Du Toitskloof Red Muscadel

Du Toitskloof Red Muscadel

7,64 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Du Toitskloof Red Muscadel
Merk
Wijnhuis
Du Toitskloof
Verkoopeenheid
Fles 500 Milliliter
Productnummer
0920159
Zuid-Afrika - Breede River Valley
Muscat à Petits Grains
Alcoholpercentage: 16,5%
Fruitig
Rond
Vol
Zacht
Zoet
Intens
Duurzaam
Boervriendelijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Du Toitskloof heeft niet alleen een goede reputatie als een van de belangrijkste Fairtrade-bedrijven ter wereld, maar ook als een van de beste producenten van versterkte wijnen van Zuid-Afrika. Met name deze Red Muscadel heeft internationaal de aandacht op zich weten te vestigen. Red Muscadel is een bijzondere verstrekte, zoete wijn gemaakt van de witte muscatdruif (muscat blanc à petits grains om precies te zijn). De druiven worden dusdanig laat geoogst dat ze al deels ingedroogd zijn aan de stokken. Dit geeft niet alleen de wijn z'n karakteristieke honing-achtige smaak, maar zorgt er ook voor dat de schillen bruin kleuren. Eenmaal geoogst worden de druiven gekneusd en volgt een zo lang mogelijke schilinweking, waardoor de uiteindelijke wijn er uitziet als een Tawny Port.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag