Francis Ford Coppola Chardonnay Diamond Collection

Francis Ford Coppola Chardonnay Diamond Collection

20,94 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Francis Ford Coppola Chardonnay Diamond Collection
Merk
Wijnhuis
Francis Ford Coppola
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0881583
Amerika - Californië
Chardonnay
Alcoholpercentage: 14,1%
Fris
Elegant
Rond
Vol
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
De welbekende regisseur Francis Ford Coppola heeft naast zijn passie voor het maken van films nog een andere passie, namelijk wijn maken. Deze Coppola Chardonnay heeft in de geur een prachtig boeket van appel, rijpe meloen, heerlijk bloemig, wat vanille, beetje rokerig, mooi breed en verleidelijk. De smaak is heerlijk mild van deze Francis Coppola Chardonnay, mooie smaken van boter, veel tropisch fruit zoals mango, ananas en rijpe perziken. Maar ook iets van vanille, hout en karamel. De afdronk is vol, romig en heerlijk lang. Niet gek dat dit de meest verkochte Coppola wijn is!
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag