Hertog Jan Grand Pilsener 30 Cl 4X6

Hertog Jan Grand Pilsener 30 Cl 4X6

27,06 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Hertog Jan Grand Pilsener 30 Cl 4X6
Merk
Wijnhuis
Hertog Jan
Verkoopeenheid
Krat 24 Fles
Productnummer
0152611
Alcoholpercentage: 5,7%
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Grand Pilsener is een indrukwekkende - maar toegankelijke creatie - die een alledaags moment nét dat beetje extra geeft. Het is een volmondig goudblond bier, dat langer is gebrouwen voor een rijkere smaak. Het bier is langer gelagerd en is met meer ingrediënten gebrouwen wat leidt tot een volle body en rijkere smaak. Onze brouwers hebben de perfecte balans gevonden tussen zoet en licht fruitig, maar met een licht bittere afdronk. De volmondigheid van speciaalbier en de frisse doordrinkbaarheid van pils, zijn samengebracht tot deze gedurfde smaakervaring.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag