Hertog Jan Pilsener 30 Cl

Hertog Jan Pilsener 30 Cl

18,79 per stuk
01 507 98b.jpg
01 507 98a.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Hertog Jan Pilsener 30 Cl
Merk
Wijnhuis
Hertog Jan
Verkoopeenheid
Krat 24 Fles
Productnummer
0150798
Nederland
Alcoholpercentage: 5,0%
Subtiel
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Hertog Jan pilsener is het visitekaartje van Hertog Jan. Vanzelfsprekend selecteren we alle ingrediënten die we voor het brouwen gebruiken met de allergrootste zorg. Alleen de rijkste mout, de mooiste hop en kristalhelder natuurzuiver water uit de Eifel zijn goed genoeg. Dankzij deze ingrediënten en natuurlijk de kunde van onze brouwers krijgt het bier die prachtige gouden kleur en vormt het een mooie, volle schuimkraag. Het bevat 5.1% alcohol en is te herkennen aan z'n rijke smaak en de aangenaam bittere afdronk. Drink 'm liefst bij een temperatuur van 3 graden Celsius, dan smaakt ons Pilsener het best, en schenk 'm als het even kan in ons eigen Hertog Jan Pilsener glas.
Ingrediënten

Ingrediënten: Water, GERSTEMOUT, maïs, GERST, hop

Allergenen
  • Gluten
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie170 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten3 g
waarvan suikers0,1 g
Eiwitten0,4 g
Zout0,1 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag