Hertog Jan - Uit liefde voor bier

Uit Liefde voor Bier - Dit is niet zomaar iets wat we zeggen in onze reclames. Het brouwen van het lekkerste bier is onze passie, inspiratie en trots. Brouwen begint met het selecteren van de beste ingrediënten om er vervolgens zorgvuldig en vakkundig mee aan de slag te gaan. Dat is precies hoe we onze we al onze bieren brouwen. Geniet ervan!

 

Onze Brouwers

Zijn dat niet de mannen uit de Hertog Jan tv reclame? Veel gasten verbazen zich er vaak over dat wanneer ze de brouwerij bezoeken, ze ook daadwerkelijk onze brouwers tegenkomen. Wij vinden dat onze brouwers het beste kunnen vertellen over de (speciaal-)bieren van Hertog Jan. Daarom zetten wij ze in als onze ambassadeurs.

In onze witte brouwerij in Arcen, zijn onze brouwers steeds bezig met het brouwen van de beste bieren. De brouwerij is open voor bezoekers en ontvangt jaarlijks meer dan 50.000 bierliefhebbers.

 

 

Creëer de perfecte Hertog Jan ervaring

Onze heerlijke bieren verdienen het om met de grootste zorg geserveerd te worden, in een omgeving die past bij het hoogste gastheerschap. Waar ze met liefde en kunde worden getapt, op de juiste temperatuur en in hun eigen glazen. Veel van de bieren uit het assortiment van Hertog Jan lenen zich ook goed voor sharing of foodpairing.

 

Wat kan Hertog Jan doen voor uw zaak?

Hertog Jan wordt door consumenten gezien als het meest ambachtelijke en premium biermerk van Nederland. Het brede portfolio van Hertog Jan (speciaal)bieren, met ieder hun eigen smaak en verhaal, zorgt ervoor dat u uw gasten telkens een passend bier kan serveren. Deze bieren verdienen een bijzondere plek in uw zaak.  

 

 

Producten van Hertog Jan

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag