Jean Lefort Saint Veran

Jean Lefort Saint Veran

17,30 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Jean Lefort Saint Veran
Merk
Wijnhuis
Jean Lefort
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891300
Frankrijk - Bourgogne
Chardonnay
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Elegant
Soepel
Rond
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
St.Veran behoort tot het gebied van de Maconnais, en dus de Bourgogne. De appellatie bestaat sinds 1971 en staat ook wel bekend als het kleine broertje van de bekendere Pouilly Fuisse. St.Veran heeft, gezien de hoge prijzen van Pouilly Fuisse de laatste jaren, de beste naam hoog te houden als het gaat om de prijs / kwaliteit verhouding. Jean Lefort is gelegen in het hart van het stadje Fuisse. Het domein heeft wijngaarden door heel de Bourgogne. Net als bij het overgrote deel van de goede witte Bourgognes, is de druif Chardonnay bij wet vastgelegd voor de productie van St.Veran. Jean Lefort is een bedrijf dat nog zeer traditioneel te werk gaat en mede daarom kunnen hun wijnen gemakkelijk tussen de vier en acht jaar bewaard worden De St.Veran is een krachtige en volle wijn met alle kenmerken van een zeer goede witte Bourgogne. De wijn kenmerkt zich met name door aroma's van o.a. perzik, peer, bloemen, amandel en een tikje vuursteen. Het is een zachte, romige en boterachtige wijn, die ook ietwat vettig aandoet. Kortom een echte traditionele Chardonnay uit de Bourgogne.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag