Luc Pirlet Malbec Frankrijk

Luc Pirlet Malbec Frankrijk

5,85 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Luc Pirlet Malbec Frankrijk
Merk
Wijnhuis
Luc Pirlet
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840141
Frankrijk - Pays dÓc
Malbec
Alcoholpercentage: 13,0%
Fruitig
Krachtig
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Luc Pirlet is een Bourgondische Belg die in de Languedoc is neergestreken nadat hij jarenlang in de Champagne werkzaam is geweest. De wijnen van het Domaine Luc Pirlet zijn afkomstig van wijngaarden gelegen tussen Narbonne en de streek van Limoux in de richting van de Pyreneeën. Verschillende percelen van dezelfde druivensoort bieden verschillende bodems en microklimaten waardoor ze een rijk palet aan aroma's in de wijnen kunnen weven. Luc Pirlet Classique Malbec is voor 100% gemaakt van de Malbec druif. Deze Malbec heeft een mooi, levendig en donkerrode uitstraling. In de neus komt violet en rode vruchten naar boven. Het is een stevige wijn met rijke robuuste tannines. Luc Pirlet Malbec is heerlijk bij gevogelte, kalfsvlees, zoete en zoute gerechten.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag