Castel Mimi Select Feteasca Neagra Malbec

Castel Mimi Select Feteasca Neagra Malbec

7,54 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Castel Mimi Select Feteasca Neagra Malbec
Merk
Wijnhuis
Castel Mimi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890998
Moldavië
Malbec Feteasca Neagra
Alcoholpercentage: 14,5%
Fruitig
Krachtig
Levendig
Vol
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al jaren wordt Castel Mimi gezien als beste wijnhuis van Moldavië. Het staat zelfs in de top 15 mooiste wijnhuizen ter wereld. Het wijnhuis is opgericht door Constantin Mimi, de laatste gouverneur van Bessarabia en één van de vooraanstaandste wijnmakers en politica van de 20ste eeuw. De Animaliens serie van Castel Mimi staat voor jong, brutaal en authentiek. De wijnen zijn jong, zonder houtopvoeding en met een frisse insteek. De wijnen maar ook de labels geven een weerspiegeling van de prachtige natuur van Moldavië. Elk label heeft een afbeelding van een ander dier die behoort tot de folklore en geschiedenis van dit land. Castel Mimi Mimi Feteasca Neagra Malbec: Deze AnimAliens wijn werd geboren door het mengen van de druiven van Feteasca Neagra en Malbec, zacht en fijn als de vlucht van de zwaluw zal u veroveren met bloemige aroma's van paddenstoelen, hinten van zwarte bes, bramen en kersen.   Culinaire combinaties: rood vlees, eend, rundvlees en harde kazen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag