Maison Rigal Les Terres Rouges Cahors Malbec

Maison Rigal Les Terres Rouges Cahors Malbec

11,86 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Maison Rigal Les Terres Rouges Cahors Malbec
Merk
Wijnhuis
Maison Rigal
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840399
Frankrijk - Cahors
Malbec
Alcoholpercentage: 12,5%
Krachtig
Vol
Zacht
Rijk
Kruidig
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Maison Rigal is gevestigd in Cahors, zuidwest Frankrijk. Dit is de geboorteplaats van de Malbec druif. Hierin zijn ze bij Maison Rigal dan ook gespecialiseerd. De Les Terres Rouges wijn (Frans voor de rode bodem) verwijst naar de grond waar de wijnstokken op groeien. De bodem bestaat hier uit ijzersteen en klei. De onregelmatige wateropname in deze bodem zorgt ervoor dat de rode wijn Rigal Les Terres Rouges Cahors zijn aromatische potentieel vele jaren kan behouden en dus een uitstekend bewaarpotentieel heeft. De wijn is vol met aardse, rokerige en kruidige tonen. In de mond veel zwart fruit en een pepertje in de afdronk.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag