Topking - de uitvinder van het enige échte Vlammetje®

Topking is producent van bekende merken zoals Vlammetjes, KaasTengels, VlamTosti’s, Vlammensaus etc. Wat aan de keukentafel begonnen is, is inmiddels uitgegroeid tot een strak geleid productiebedrijf dat aan de hoogste eisen voldoet.

 

Topking is de uitvinder van het Vlammetje. Het enige échte Vlammetje, dat in 1982 door oprichter Bert Roubos werd bedacht. De snack is nu niet meer weg te denken aan de borreltafel en is een ijzersterk merk. Zonder Vlammetjes is een borrelgarnituur niet compleet. Daar zijn we best trots op.

 

We produceren lokaal en semi-ambachtelijk. Met aandacht, met de hand en met oog voor de allerhoogste kwaliteitseisen.

Voorop lopen

Inmiddels produceren we meerdere soorten fingerfood. We leggen de lat hoog en lopen voorop in het bedenken van nieuwe snacks, die we deponeren onder eigen merknamen. Het Vlammetje was hierin de pionier. Met de KaasTengels, ons bekende kaasloempiaatje, werd een volgend sterk merk aan het assortiment toegevoegd. *Recent hebben we hier H'appetizers aan toegevoegd.*

We maken ook tosti’s, panini's en hamburgers, maar altijd uitsluitend onder onze eigen merknaam Topking. Een naam die we hoog te houden hebben. Dus zien we het als onze plicht om ook in die categorieën de beste te zijn.

Haal meer rendement uit de borrel met het KaasPlankje!


KaasTengels®, de enige echte kaasloempia’s, zijn een favoriet op het terras. Wist je dat ze in vier overheerlijke varianten verkrijgbaar zijn? Daar maak je een mooi kaasplankje mee, want daar houden Nederlanders van. Dankzij ons speciaal ontwikkelde KaasPlankje - met handige inkepingen - serveer je vanaf nu de KaasTengels® op z’n best. Dit straalt kwaliteit uit, zorgt voor meer beleving én voelt voor jouw gasten als meer waar voor hun geld.

Lokale productie

We produceren lokaal en semi-ambachtelijk. Met aandacht, met de hand en met oog voor de allerhoogste kwaliteitseisen. De machines die we voor een groot deel zelf ontwikkelden, maken onze eigen flenzen, die zo typerend zijn voor onze snacks. Ook de diepvriesdistributie houden we zoveel mogelijk in eigen hand. Zo kunnen we onze kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid op een hoog niveau houden.

De mini-maatschappij

Werknemers van Topking blijven lang. Dankzij de prettige sfeer en de platte organisatie. “Het is een mini-maatschappij, vertegenwoordigd door meerdere culturen, waar we respectvol, open en eerlijk met elkaar omgaan,” aldus *Bert Roubos (oprichter).*

 

Producten van Topking

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag