Violife: 100% plantaardig alternatief voor kaas

Violife is afgeleid van het Griekse woord Vios, wat staat voor Leven. Dus het betekend eigenlijk, leven in het kwadraatleef het leven ten volste. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van plantaardig producten, is Violife met haar globale voetafdruk de wereldleider, ondersteund door 's werelds grootste plantaardige voedingsbedrijf, genaamd Upfield. 1 op de 5 gasten heeft een dieetwens of allergie. Juist deze gasten bepalen vaak waar er gegeten of besteld wordt. Het is daarom slim ook ook voldoende plantaardige opties op je kaart aan te bieden. 

 

Alle Violife producten zijn vrij van zuivel, soja, gluten, lactose, noten en conserveermiddelen en daarmee geschikt voor elke gast. Ontdek het award winning assortiment met bestsellers als Cheddar Flavour en Gouda Flavour plakken of Greek White. Laat je verrassen door de geweldige smaak en goede textuur.

 

De lekkerste plantaardige Change Burgers
Violife is perfect voor bijvooreeld burgers. De Rotterdamse burgerkoning Diego Buik is al jaren fan van Violife. Op de kaart van zijn restaurant Diego’s vind je dan ook verschillende ‘Change Burgers’ met deze kaasvervanger. In onderstaande video inspireert hij je graag met zijn recepten en tips om de Violife plakken perfect te laten smelten. 

 

Violife: Change Your Cheese, Change Our Planet
Wist je dat Violife producten ook nog een positieve impact hebben op het klimaat? Uit studies blijkt dat Violife producten minder dan 50% minder CO2 uitstoot hebben en minder dan een derde van het land in beslag nemen dan zuivelkaas.

Vegan kaas van Violife

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Recepten

Ik heb eenvraag