Triche Merlotterre Siciliane Igt

Triche Merlotterre Siciliane Igt

5,77 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Triche Merlotterre Siciliane Igt
Merk
Wijnhuis
Triche
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880098
Italië - Sicilië
Merlot
Alcoholpercentage: 13,0%
Fruitig
Elegant
Soepel
Zacht
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Wat het Zuid-Italiaanse eiland Sicilië de perfecte plek maakt om druiven te verbouwen, is het warme en uitnodigende mediterrane klimaat, unieke bodem en eeuwenlange wijngeschiedenis. Zelfs internationale variëteiten, zoals Merlot en Pinot Grigio gedijen in dit zeer speciale terroir. Als je deze factoren eenmaal combineert met een wijnmakers wiens hoofddoel het is om wijnen van topkwaliteit te creëren, dan heb je 'Triche'. Deze Merlot heeft een intense robijnrode kleur, met fruitig aroma en hints van bramen en rode bes. Volle, rijke fruittonen die mooi met elkaar in balans zijn. Prettige structuur en de wijn heeft een mooie afdronk. Heerlijk bij diverse vleesgerechten of de BBQ!
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag