Chateau Lestage Simon Haut Medoc

Chateau Lestage Simon Haut Medoc

16,09 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau Lestage Simon Haut Medoc
Merk
Wijnhuis
Chateau
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891178
Frankrijk - Bordeaux
Cabernet Sauvignon Merlot Petit Verdot
Alcoholpercentage: 14,5%
Fruitig
Krachtig
Vol
Intens
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
De perfecte belichaming van een Cru Bourgeois. Château Lestage Simon is gelegen naast het dorp Saint-Seurin-de-Cadourne pal naast de bekende wijngaard van Saint-Estèphe. Hierdoor profiteert ook deze wijngaard van een uitstekend terroir. Het terroir is zeer divers waarbij sommige wijnstokken zijn aangeplant op zandgronden langs de rivieroever en andere op kalksteen en klei-kalksteen bodems verder landinwaarts. Het kasteel produceert een soepele Haut-Médoc, waarvan structuur, rijkdom en balans zorgen voor een uitstekend verouderingspotentieel. Deze Haut Medoc heeft een zeer diepe, schitterende robijnrode kleur met mooie fuchsia nuances. De neus is complex, zowel fruitig als kruidig met aroma's van rood fruit en kersen. De smaak is vol, evenwichtig en aanhoudend met hints van bosbessenjam en zoethout. Dit alles is het gevolg van 12 maanden rijping in 50% oude en 50% nieuwe eiken houten vaten.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag