Chateau Saint Robert Graves Rouge

Chateau Saint Robert Graves Rouge

13,54 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau Saint Robert Graves Rouge
Merk
Wijnhuis
Chateau Saint
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891152
Frankrijk - Bordeaux
Cabernet Sauvignon Merlot
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Krachtig
Rond
Intens
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Oorspronkelijk was Saint-Robert een "adellijk huis", dat bekend stond om zijn wijnproductie in de 19de eeuw. In 1686 erft Jean Duroy, het landgoed van zijn moeder Dame Anne Robert, bekend als "Dame de Saint-Robert", waaraan het domein zijn naam zou hebben te danken. De wijn heeft een schitterende granaatkleur, met onthullende paarse nuances. De complexe neus, zowel bloemig als kruidig, ademt aroma's van bramenjam en drop. De smaak is goed uitgebalanceerd en zijdezacht met een aanwezigheid van tonen van zure kersen en mokka. De wijn heeft 12 maanden op eikenhouten vaten liggen rijpen wat in de afdronk goed naar voren komt.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag