Jean Lefort Pouilly Fuisse

Jean Lefort Pouilly Fuisse

24,81 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Jean Lefort Pouilly Fuisse
Merk
Wijnhuis
Jean Lefort
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891350
Frankrijk - Bourgogne
Chardonnay
Alcoholpercentage: 13,0%
Elegant
Droog
Vol
Rijk
Houtgelagerd
Kruidig
Productomschrijving Wijnomschrijving
Pouilly-Fuissé is een prachtige Bourgondische appellation in de zuidelijke regio van de Mâconnais, Frankrijk. Deze beroemde wijnstreek staat bekend om zijn voortreffelijke witte wijnen, die worden geproduceerd van de Chardonnay-druif en een uitstekend voorbeeld zijn van de verfijnde wijntradities van Bourgogne. De combinatie van het gunstige klimaat, de kalkrijke bodems en het vakmanschap van de wijnmakers zorgt voor de karakteristieke smaken en aroma's in deze fantastische Pouilly-Fuissé. Wat deze wijn zo speciaal maakt, is de delicate balans tussen het fruitige karakter en de complexe mineraliteit die voortkomt uit het terroir. Bij elke slok ervaar je de elegantie en de volheid van deze wijn, met een zijdezachte textuur en een verfrissende zuurgraad die perfect in harmonie zijn. De wijn laat je verleiden met zijn rijke aroma's van rijpe perziken, sappige appes, subtiele citrus en een vleugje vanille. Deze breed inzetbare, gastronomische wijn is een echte aanrader met een sappig stukje zwezerik.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag