Laurent Perrier Brut

Laurent Perrier Brut

40,42 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Laurent Perrier Brut
Merk
Wijnhuis
Laurent Perrier
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0930059
Frankrijk - Champagne
Chardonnay Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,0%
Elegant
Levendig
Droog
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Het champagnehuis Laurent Perrier is in 1812 gesticht door Alphonse Pierlot in Tours-sur-Marne in Noord-Frankrijk. Door de jaren heen kent Laurent Perrier champagne hoogtepunten en diepe dalen. Ondanks een recordaantal van 50.0000 geproduceerde kisten champagne begeeft het bedrijf zich tussen de twee wereldoorlogen op het randje van faillissement. Het is de durf en de wilskracht van de familie Nonancourt geweest dat Laurent Perrier de zware economische omstandigheden wist te overleven. Bernard Nonancourt wist het champagnehuis zelfs tot ongekende hoogte te brengen door wilskracht, vakmanschap en innovatie. Vandaag de dag wordt de Laurent Perrier champagne geproduceerd onder leiding van de dochters van Bernard Nonancourt en keldermeester Michel Fauconnet.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag