Mount Hermon Red Israel

Mount Hermon Red Israel

11,35 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Mount Hermon Red Israel
Merk
Wijnhuis
Mount Hermon
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0883498
Israel
Cabernet Franc Cabernet Sauvignon Malbec Merlot
Alcoholpercentage: 14,0%
Fruitig
Krachtig
Vol
Rijk
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Zoals overal ter wereld in de beste wijngebieden, draait alles om het "terroir", de combinatie van ondergrond en klimaat, ook bij Golan Heights Winery. Hoewel het in de omgeving van origine een warm klimaat betreft, worden de wijngaarden van dit wijnhuis, door de hoge ligging toch aangemerkt als "cool climate". Dit, in combinatie met de vulkanische ondergrond, maakt dat hun wijnen tot de top van de wereld behoren. Mount Hermon Red is een Israëlische rode wijn gemaakt van Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec en Merlot. Deze wijn heeft een mooie neus met aroma's van bosbessen, zure kersen, kruiden en specerijen. De wijn heeft een aangename en complexe smaak. Hermon Mount Hermon Red past goed bij diverse vleesgerechten, stoofschotel en verschillende soorten kaas.
Allergenen
  • Zwavel
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag