De vleesafdeling van Hocras

De slagers van Hocras zijn specialisten in het verwerken van vlees op ambachtelijke wijze. Onze slagerij en snijderij hebben we volledig in eigen beheer, zodat we altijd kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen. Hocras heeft een eigen snijderij in huis, waardoor we het hele proces in de hand hebben en zelf kunnen bepalen wat en hoe er wordt geleverd. In de snijderij wordt het vlees door onze eigen vleesspecialisten verwerkt, geportioneerd, gevacumeerd en gemarineerd. Onze slagers houden altijd rekening met jouw specifieke wensen.

Vleesspecialisten van Hocras

met de snijderij in eigen beheer

 

Lamsvlees

van ver weg én dichtbij

Rundvlees

met alle soorten en rassen

Varkensvlees

puur en smakelijk

Kalfsvlees

van de boerderij

Sous-vide

Makkelijk en langer houdbaar

Uitgelichte artikelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ik heb eenvraag