Vis op jouw menukaart

Onze visspecialisten weten als geen ander hoe ze vis op ambachtelijke wijze moeten bewerken.
Wij hebben onze snijderij volledig in eigen beheer van kop tot staart en leveren dagelijks vanuit Ijmuiden en Yerseke alle soorten vis. 

 

Zeker met de laatste ontwikkelingen in de visserij is het handig om naar de viskalender te kijken.
Er valt veel te winnen door met vis in het seizoen te werken en daarbij scheelt het ook een hoop geld als je de vis zelf gaat fileren.
Natuurlijk wil je zo min mogelijk handelingen in je keuken hebben, maar wij leren je graag de fijne kneepjes omtrend het fileren van een vis! 

Vis van het seizoen 

Hocras vist met het seizoen mee 

Voordelig inkopen 

van vis in grootverpakkingen

Fileren kun je leren

een masterclass fileren

Frozen fish

betaalbaar en smaakvol

Batters

Fish & chips op verschillende manieren

Top 5 vis van de BBQ 

met tips en tricks

Seacuterie & ceviche

een vistrend voor in de zomer

Mosselen 

Deense, Zeeuwse en de hangcultuur

Wine pairing met vis

met witte, rosé en rode wijnen

Uitgelichte artikelen

Ik heb eenvraag